CARTOLUX2.pngCutie2007.gifBUTON_TRICOLOR.gif

Ambalaje si materiale de ambalare

             Coltarele din carton sunt profile multistrat obtinute prin lipire si presare din hartie reciclabila . Acest procedeu le confera o rezistenta excelenta la presiune si soc, putand fi reciclate in totalitate.
            Disponibile in toate marimile acestea confera stabilitate si securitate transporturilor dumneavoastra.
           Coltarele din carton multistrat se folosesc cu succes la fixarea marfurilor pe paleti , prin folosirea acestora sub banda PP se protejeaza ambalajele , acestea nu mai sunt deformate de forta de intindere a benzii.
           De asemenea coltarele de carton se pot folosi in interiorul ambalajelor , pentru intarirea acestora , permitand suprapunerea pe verticala a mai multor ambalaje din carton fara ca acestea sa se deformeze .

          Pe langa coltarele de carton multistrat se pot confectiona si coltare , de diferite forme si marimi , din carton ondulat in  3 sau 5 straturi , folosite in special pentru protectia colturilor produselor de mobila , sau altor produse sensibile la lovituri sau socuri . Chiar daca nu au rezistenta coltarelor din carton multistrat , coltarele din carton ondulat preiau mai bine socurile si sunt mult mai ieftine. 

22876.jpegbanda_PP_-_cutie.JPGcarucior1.gifcooltext200851781698717.png