CARTOLUX2.pngCutie2007.gifBUTON_TRICOLOR.gif

Ambalaje si materiale de ambalare

Folia cu bule de aer pe care o comercializam este in 2 straturi 50-60 gr/mp , se livreaza in role cu latimea de 20 , 80 , 100 , 125 si 150 cm

  Caracteristici : Produsul este sub forma de folie cu bule si confera protectie mecanica la utilizarea ca ambalaj. Produsul este inodor, insipid , neutru din punct de vedere chimic, nu absoarbe apa, stabil la actiunea apei, nu favorizeaza aparitia mucegaiurilor dar nu poate impiedica aparitia acestora. 

Riscuri de sanatate : Produsul este inofensiv din punct de vedere toxicologic, nu este periculos daca se respecta normele elementare igienico-sanitare. Produsul corespunde Directivei Europene 2002/95CE, 94/62EC si 89/109EC

Riscuri de munca : R7 - poate provoca un incendiu. R11 - foarte inflamabil . S16 - a se feri/depozita/pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei . S21 - fumatul interzis in timpul utilizarii . S41 - a nu se inspira fumul in caz de incendiu .

Riscuri de mediu : produsul este 100 % reciclabil . Produsul nu este biodegradabil .

Domenii de utilizare : material pentru ambalarea obiectelor fragile - sticla, ceramica etc. instrumente muzicale, aparatura de birotica, a pieselor de mobilier. 

Manipulare si depozitare : manipularea se face cu precautiile necesare pentru a nu deteriora produsul/ambalajul si datele de identificare. depozitarea se face sub forma de role , in pozitie verticala, pe europaleti , in depozite curate, uscate , aeresite si protejate de lumina directa a soarelui , la cel putin 3 m de orice sursa de caldura sau lumina directa .

Folia cu bule de aer poate fi livrata sub forma de role, bandouri, servetele sau pungi .

bubl12.jpgBULEAER2.2.JPGcooltext200851597386737.png